Je eigen Spa begint bij Tommy Groen


SPA staat voor Sanus Per Aquam/Sanitas Per Aqua, ofwel gezond door water...., Om lekker te ontspannen hoef je niet per se naar een wellnessresort te gaan. Creëer je eigen SPA gewoon lekker thuis. Met de juiste producten, muziek, geur en baden, al of niet aangevuld met sauna en/of stoom, ontspan je alleen of met wie jij dat wilt.

Ik help je graag op weg om jouw droom (of jullie dromen) te vervullen. MKH-Groen is dealer van de merken Hanscraft en SpaPro voor nieuwe Spa’s (ook wel Jacuzzi of whirlpool genoemd) en Zwemspa’s. Nette en volledig nagekeken gebruikte spa’s die een tweede leven verdienen kunnen wij over het algemeen uit voorraad leveren en natuurlijk als gewenst installeren.

Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking. Ik verheug mij er al op. Vanuit Oldemarkt in de kop van Overijssel leveren en servicen wij in heel Nederland.

Voorproefje? Bekijk hier onze baden.


Tommy Groen.

Cras justo odio, dus afacilisis in, egestas eget quam.

Hanscraft


Een spa ervaring voor iedereen
Wij geloven dat ontspanning een belangrijk onderdeel is van een gezonde, evenwichtige levensstijl. De spa’s van Hanscraft bieden daarom een spa-ervaring van topkwaliteit die betaalbaar is voor gezinnen met kinderen, actieve sporters en stellen die willen genieten van eenvoudige rustige momenten in elkaars gezelschap.

Van het allerbeste niveau
Hanscraft besteedt aandacht aan de kleinste details. Dankzij eersteklas materialen en een precieze uitvoering kan een extreme duurzaamheid van alle spa’s gegarandeerd worden. Elk product ondergaat een strenge test in reële omstandigheden waardoor 99% van de mogelijke defecten en storingen geëlimineerd kunnen worden.

Ontworpen voor lichaam en geest
Martin Prochazka MSc.,de fysiotherapeut van Tsjechische topsporters, controleert bij alle Hanscraft spa’s of het lichaam een natuurlijke positie kan aannemen en of het een werkelijk effectieve massage kan ontvangen.

Ontwerp dat het waard is om te laten zien
Uw ogen zullen net zo blij zijn als uw lichaam. De moderne vormen en aantrekkelijke omkasting, ontworpen door Ondrej Kamenicky, M.Arcj. zullen elke tuin upgraden en vervolmaken.

Houd rekening met gezondheid en natuur
Hanscraft houdt altijd rekening met het milieu en gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit die onschadelijk zijn voor zowel de gezondheid als de natuur. Bovendien recyclen ze alle overgebleven materialen en gebruiken ze deze weer in het productieproces. Dat maakt Hanscraft 97% afvalvrij.

SpaPro


De volgende generatie Jacuzzi’s is hier
De tijd van slimme spa’s is gekomen! Met zo veel technologische innovaties en verschillende opties qua design is er ongetwijfeld voor iedereen wel een geschikte spa te vinden. Met een SpaPro spa bent u verzekerd van een topkwaliteit jacuzzi van de volgende generatie.

Een Zwemspa in je eigen achtertuin
De zwemspa’s van SpaPro zijn de ideale recreatie en trainings­baden voor iedereen die wil kunnen ontspannen, zichzelf fit wil houden of een intensieve zwemtraining wil houden. Zowel voor recreatieve gebruiker als voor de veeleisende zwemmer.

Ervaar het verschil van een SpaPro
Ontworpen voor ontspaning, state-of-the art techniek en betaalbare operationele kosten. Dat zijn slechts een paar steekwoorden van waaruit onze spa’s bedacht en gebouwd zijn.De volledige schuimisolatie rondom de kuip, gecombineerd met op maat gemaakte omkasting in diverse kleuren verkrijgbaar, vormen een effectieve isolatie barrière die de warmte binnen én de kou buiten houdt. Een modern en eigentijds ontwerp, gestroomlijnde uitstraling en ergonomisch interieur, allemaal standaard.

Spa's, whirlpools, Jacuzzi's en Zwemspa's in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Kortom in heel Nederland!